Ella Sun Apartman Makó
0%

Lombkorona sétány, Maros Kalandpart

Lombkorona sétány, Maros Kalandpart
author
admin
2023-04-23

Maros Kalandpart egy kalandos élménypark Makón, amely különféle kihívásokat és izgalmakat kínál a természet közepén. A parkban számos izgalmas és kreatív kihívást találunk, mint például függőhíd, mászófal, átcsúszás vagy biciklizés a Maros fölött, ügyességi pálya és sok minden más…

A park területén megtalálhatók a Maros folyó partján kialakított pihenőhelyek, amelyek tökéletesek a családok és baráti társaságok számára, akik szívesen töltenek időt a szabadban és élvezik a természet közelségét.

Az élményparkban a látogatók a természetes környezetben érezhetik magukat, és kipróbálhatják saját határaikat, miközben élvezik az aktív kikapcsolódás élményét. Az itt található különféle kihívások és izgalmak minden korosztály számára megfelelőek, így akár gyerekekkel, akár felnőttekkel látogatható.

A Maros Kalandpart egy ideális hely a szabadtéri kikapcsolódáshoz, ahol a természet és a sport összeolvad. Ha keresel egy élménydús programot, ahol kipróbálhatod magad és élvezheted a természet szépségeit, akkor a Maros Kalandpart tökéletes választás lehet számodra.

Az egyedülálló lombkorona sétaút élményt nyújt minden korosztálynak, ahol a fák lombjai között sétálva varázslatos körpanorámában gyönyörködhetünk. Az élménysétány végén pedig az egyik legszebb kilátó várja a látogatókat, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Maros folyóra és a környező tájra.


Posted in Makó látnivalók, programokTags:
+

Search Room

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *