Ella Sun Apartman Makó
0%

RÓLUNK...

Bakainé Domokos Gabriella
Sokat álmodoztam arról, hogy saját szálláshelyet üzemeltetek. Egy régi, patinás épületre bukkantam, amely már évek óta üresen állt. Éreztem, hogy ez lehetne az az épület, amelyben megvalósíthatom az álmomat. És úgy döntöttem, hogy megpróbálom. A felújítás hosszú és fárasztó volt, de nem adtam fel, és minden szabad időmet arra használtam, hogy az apartman minél hamarabb elkészüljön. Végül, hónapokkal később, az Ellasun Apartman kinyitotta kapuit az első vendégek előtt. Az apartman belső terei számomra személyes jelentőséggel bírtak. A modern és ízléses kialakítás mellett fontos volt számomra, hogy megőrizzem az épület eredeti, történelmi jellegét is. Minden részletre odafigyeltem, hogy az apartman mindenben a vendégek kényelmét és pihenését szolgálja. Az apartmanban minden szükséges kényelmet és felszerelést biztosítottam, hogy a vendégeim otthon érezhessék magukat. Az Ellasun Apartman azóta is a szívem csücske. Büszke vagyok rá, hogy vendégeim elégedetten távoznak tőlem, és hogy az én álmom egy családi vállalkozás keretében valósult meg. A nagypolgári épület történetének folytatását most már az én családom írja tovább. Az Ellasun Apartman nem csak egy üzlet, hanem egy érzés, amely számomra a szeretet, a szorgalom és az álmok megtestesülése!

Bakainé Domokos Gabriella

Ügyvezető

signature

Amit kínálunk

Foglalás
Parkoló
Parkoló
Recepció
Recepció
Klimatizált
Klimatizált
Biztonságos
Biztonságos
Privát Medence
Privát Medence
Free wi-fi
Free wi-fi
Smart TV
Smart TV
Mosoda
Mosoda

Nálunk minden vendég különleges

Az Ellasun Apartman Makó egyik legszebb és legkellemesebb szálláshelye. Az apartmanok modern és ízléses berendezéssel rendelkeznek, és minden szükséges kényelmet és felszerelést biztosítanak a tökéletes kikapcsolódáshoz. Az apartmanok kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyen felfedezhessék a város nevezetességeit, például a Hagymatikumot, a városközpontot és a környéket. A szálláshely ideális választás családoknak, baráti társaságoknak vagy akár egy romantikus kiruccanásra is. Élvezze az Ellasun Apartman kellemes és barátságos légkörét, és garantáltan felejthetetlen élményekkel tér majd haza!

Videó rólunk
Nálunk minden vendég különleges

Makó - Élvezd az otthonosságot

Induljunk el egy varázslatos utazásra, ahol az érintetlen természet és a történelmi múlt találkozik. Üdvözöllek Makón, ahol az idő lassabban telik, és ahol a hétköznapok rohanása helyett a nyugalom és a kikapcsolódás vár rád. Fedezd fel a város varázslatos helyeit, élvezd a finom ételeket és a természet ölelését, amely mindig otthonra lelsz itt. Makó - ahol minden pillanatban megtalálod a boldogságot.

Makó

Makó és környéke...

Makó remek választás lehet azok számára, akik szeretnének egy kicsit elvonulni a nagyvárosi forgatagtól és pihenni egy kellemes környezetben.

Továbbiak
Makói Hagymatikum
Makó látnivalók, programok
admin
admin
2023-04-23

Makói Hagymatikum

A Makói Hagymatikum Fürdő egy lenyűgözően gyönyörű fürdő, amely építészeti szempontból is egyedülálló.

Hagymatikum a Fürdők Temploma!

Lombkorona sétány, Maros Kalandpart
Makó látnivalók, programok
admin
admin
2023-04-23

Lombkorona sétány, Maros Kalandpart

Fedezd fel a Lombkorona sétány és a Maros Kalandpart izgalmas világát Makón! Élvezd a természet közelségét és próbáld ki ügyességedet…

József Attila Múzeum Makó
Makó látnivalók, programok
admin
admin
2023-04-23

József Attila Múzeum Makó

A József Attila Múzeum Makó város múzeuma, amely 1950 óta gyűjti és mutatja be… Read moreRead more József Attila Múzeum Makó

+

Search Room

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *