Ella Sun Apartman Makó
0%
Makói Hagymatikum
author
admin
2023-04-23

A Makói Hagymatikum Fürdő az egyik leglátogatottabb termálfürdő Magyarországon, amely a híres makói hagymáról és a gyógyvízről híres. A fürdő modern épületei, gyógyvizes medencéi és számos wellness szolgáltatása várja a látogatókat.

A Hagymatikum Fürdő számos medencével rendelkezik, köztük meleg és hideg vizes gyógyfürdőkkel, élménymedencékkel, pezsgőfürdőkkel és egy 50 méteres úszómedencével is. A gyógyvíz hatásai különösen hasznosak lehetnek az ízületi problémákkal, reumatikus betegségekkel és bőrbetegségekkel küzdőknek.

A fürdő szolgáltatásai között számos masszázs, aroma- és gyógynövényes kezelés, szauna, gőzkabin, sókabin és szolárium is megtalálható. A wellness szolgáltatások mellett a fürdőben kávézó, étterem, ajándékbolt és számos egyéb szolgáltatás is várja a látogatókat.

A Makói Hagymatikum Fürdő építészeti szempontból talán az ország egyik legegyedibb fürdőjének számít. Makó több mint 50 éve működő fürdője, ahol a gyógyvize és gyógyiszapja kedvező hatást gyakorol az ízületekre és a bőrre.

A fürdőben számos szolgáltatás és program várja az érdeklődőket, beleértve a gyógyászati kezeléseket, a szaunavilágot és a gyermekvilágot. A Hagymatikum étteremben a hagyományos magyar konyha finomabbnál finomabb fogásai mellett szezonra szabott, aktuális különlegességeket is megkóstolhatunk.

Összességében a Makói Hagymatikum Fürdő egy modern, gyógyvizes élményfürdő, amely számos szolgáltatással és kényeztető programmal várja az idelátogatókat. A fürdő látogatása nemcsak az egészségre, hanem a testi és lelki kikapcsolódásra is kiváló lehetőséget nyújt.

A Makói Hagymatikum Fürdő egy lenyűgözően gyönyörű fürdő, amely építészeti szempontból is egyedülálló.

Hagymatikum a Fürdők Temploma!

Posted in Makó látnivalók, programokTags:
+

Search Room

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *